Артем Довбик пояснив, чому збірній України не вдалося взяти очки у матчі проти Італії

Артем Довбик

Нападник збірної України Артем Довбик прокоментував підсумок матчу з Італією (1:2) в кваліфікації до чемпіонату Європи-2024. Форвард розповів про власні моменти, що виникали під час гри.

“Потрібно було перетерпіти, бо з Англією перші 20-25 хвилин, тому що такі команди починають дуже агресивно, з перших хвилин вони чинять великий тиск на захист і на всю лінію оборони. Тому потрібно було перетерпіти, але думаю, що далася взнаки десь перша гра з Англією, не всі відновилися і трохи пізно увійшли в гру”.

“Я почував себе добре, намагався допомагати команді. Так, ми створили пару моментів. Намагався допомагати і в захисті, і в атаці, щоб я був корисний команді”.

“Доннарума дуже добре зіграв у моменті з голом, але й добре, що Ярмоленко підстрахував, і ми зуміли відіграти один м’яч. Це був такий трохи імпульс для нас. Ми могли з деяких епізодів вичавити трохи більше”.

“Ще в одному моменті я бив з великої дистанції. Не скажу, що забракло швидкості. Я бачив, що захисник мене вже наздоганяє, тож треба було вирішувати: чи бити, чи зупинятися. Я вирішив, що треба пробивати. Голкіпер упорався”.

“Це топ-збірна, топ-захисники, які грають на високому рівні. Багато простору вони не давали, але моменти були. Десь фарт був не на нашому боці, а з такими командами він потрібен”.

Довбик взяв участь у забитому м’ячі збірної України. З його ударом впорався голкіпер італійців, але на добиванні вдало зіграв Андрій Ярмоленко.

Після п’яти зіграних матчів збірна України посідає третє місце у групі С відбору на Євро-2024. В активі синьо-жовтих 7 очок. У наступному матчі команда Реброва зіграє проти Північної Македонії 14 жовтня.

One thought on “Артем Довбик пояснив, чому збірній України не вдалося взяти очки у матчі проти Італії

  1. У Довбика в матчі з італійцями була відсутня жага боротись за мяч з італійцями до останнього. Так було з ним коли він фактично оди вийшов до воріт італійців і він замість того щоб боротись до останнього, тим більше що він був з мячем, з двома італійцями і завдати удар з близької відстані по воротах суперника, ста шукати партнерів які були далеко, а в цей час у нього легко забрали мяча. Другий епізод це те, що він не зміг завдати точного удару з лінії штрафного майданчику італійців по їх воротах, а вдарив точно у воротаря. Це говорить про слабку технічну готовність Довбика у складній ситуації націлено завдавати ударів по воротах супротивника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *