“Вони здобули цей результат”: Олександр Зінченко хоче віддати “Лева матчу”

Олександр Зінченко

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко заявив, що віддав би нагороду «Лев матчу» вболівальникам, які визнали його найкращим гравцем зустрічі відбору Євро-2024 проти Англії (1:1).

«Я хотів би віддати цю нагороду всім уболівальникам збірної України, тому що вони здобули цей результат. З їхньою підтримкою програти було неможливо. Я розумію, що збірна Англії є однією з найкращих у світі, але ми разом із нашими прихильниками забезпечили собі хороший підсумок зустрічі.

Ми зробили правильні висновки з першого матчу з англійцями. Проаналізували наші хороші дії й не дуже. Ми розуміли, що багато часу доведеться працювати в обороні, грати як єдине ціле, як одна команда. Тоді моменти будуть обов’язково. Так і сталося.

В епізоді із забитим м’ячем команда дуже добре вийшла в атаку. Віктор та Фіма класно зіграли на своєму фланзі, а я просто виконував свою роботу й намагався бути в тому місці, де я маю бути.

Щодо поєдинку з Італією, то перш за все нам треба відновитися. Кожен із нас розуміє, що йому потрібно робити, тому я сподіваюся, що часу на відновлення до дуже важливої гри в нас вистачить», — сказав Зінченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *