“Вони показали, що є хорошою командою”: лідер збірної Англії – про гру України

У рамках п’ятого туру відбору у фінальну частину ЄВРО-2024 національна збірна України зіграла внічию з Англією, яка є фаворитом групи С.

Центральний півзахисник команди “трьох левів” та за сумісництвом одноклубник Олександра Зінченка за лондонським Арсеналом Деклан Райс поділився своїми враженнями після гри з “синьо-жовтими”.

Насправді [збірна України] не здивувала. Україна — дуже хороша команда, вони показали це сьогодні: класно зіграли та захищалися. І матч на Вемблі, і тут. На Вемблі теж було важко. Ми там виграли, але знали, що треба буде відпрацьовувати на повну. Було важко виграти, але як мінімум ми здобули один бал — це нам допоможе кваліфікуватися.

Україна класно захищалася. Так, ми володіли м’ячем більшу частину гри, в останніх матчах контролювали м’яч та вигравали 4:0 та 7:0. І ми атакували дуже якісно, команди сідали низько проти нас. А сьогодні не вдалося, тому нам потрібно бути кращими і готуватися до наступного матчу.

Чи задоволений я своєю грою? У принципі — так, це був хороший матч для мене. Це дуже важко, коли ти приїздиш грати у збірну. Щоразу, коли я отримував м’яча, намагався витягнути максимум із ситуації, розігнати атаки. Тому я далі продовжуватиму грати, але сьогоднішній матч з Україною для мене був хороший“, — сказав Деклан Райс у коментарі для Суспільного, а інтерв’ю він завершив словами “Слава Україні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *