Руслан Малиновський висловився про майбутній матч збірної України проти Італії у кваліфікації Євро-2024

Руслан Малиновський

Півзахисник Дженоа Руслан Малиновський розповів про свого колишнього тренера Джан П’єро Гасперіні та поділився думками про майбутній поєдинок збірних Італії та України у кваліфікації Євро-2024.

Гасперіні – жорсткий, він тричі виводив Аталанту до Ліги Європи і тричі до Ліги чемпіонів. З ним складно, але якщо ви хочете досягти цілей та результатів, вам потрібно діяти, як команди-гранди. Якщо у вас немає складу на 300 мільйонів, вам потрібно бути ідеально готовими фізично і бути сильнішими за інших.

На Сан-Сіро збірній України буде складно. Її гравцям потрібно грати сильніше, бо якщо вони дозволять Італії грати у свою гру, та зможе легко забивати голи. Потрібно викластися на 120%“.

30-річний Малиновський не був викликаний Сергієм Ребровим на вересневі матчі національної команди. У момент оприлюднення заявки збірної України він тільки-но перебрався з Марселя в Дженоа на правах оренди. У складі Грифонів він двічі з’явився на полі, одержав дві жовті картки. Після міжнародної паузи Дженоа 16 вересня прийме чемпіона Італії Наполі.

Збірну України чекають важливі поєдинки кваліфікації Євро-2024 проти Англії та Італії. Наша національна команда з 6-ма очками займає 2-е місце у групі C. Італія відстає на три пункти, маючи гру в запасі.

Підопічні Сергія Реброва зіграють із Англією 9 вересня у польському Вроцлаві. Через три дні збірна України зіграє поєдинок проти Скуадри Адзурри на міланському Сан-Сіро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *