Ліонель Мессі розкішним голом зі штрафного приніс Аргентині перемогу на старті відбору ЧС-2026 (Відео)

Ліонель Мессі

Збірна Аргентини обіграла команду Еквадору в матчі 1-го туру кваліфікації на чемпіонат світу-2026. Поєдинок у Буенос-Айресі завершився з рахунком 1:0.

Єдиний гол у цій зустрічі на 78-й хвилині забив капітан “альбіселесте” Ліонель Мессі. Форвард “Інтера” Маямі вразив ворота суперника прямим ударом зі штрафного.

Аргентина – Еквадор – 1:0

Аргентина: Е. Мартинес – Моліна, Ромеро, Отаменді, Тальяфіко – де Пауль, Фернандес, Макаллістер (Паредес, 67) – Мессі (Паласісос, 89), Л. Мартінес (Х. Альварес, 67), Гонсалес (ді Марія, 62)

Еквадор: Галіндес – Уртадо (Прессіадо, 81), Торрес (Мена, 81), Арболеда, Пачо, Еступіньян – Сіфуентес (Ортіс, 77), Груессо, Кайседо – Плата (Родрігес, 77), Валенсія

Огляд матчу:

В інших матчах стартового туру південноамеркианського відбору Колумбія перемогла Венесуелу (1:0), а Парагвай та Перу розписали безгольову нічию (0:0).

Завершиться перший тур матчами Уругвай – Чилі та Бразилія – Болівія, які відбудуться у ніч проти 9 вересня за київським часом.

Зазначимо, що збірна Аргентини – чинний чемпіон світу з футболу. У фіналі Мундіалю-2022 в Катарі підопічні Ліонеля Скалоні у серії пенальті обіграли Францію.

Нагадаємо, ЧС-2026 відбудеться одразу в трьох країнах – США, Канаді та Мексиці. Цей Мундіаль стане першим, у якому візьмуть участь 48 збірних. Від 1998 до 2022 року на чемпіонатах світу використовувався формат із 32 командами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *