Два зіркових гравці збірної Англії пропустять поєдинок проти України

Джек Гріліш

Півзахисник збірної Англії Джек Гріліш та захисник Трент Александер-Арнольд пропустять вересневі матчі національної команди з Україною у відборі на Євро-2024 та товариський поєдинок із Шотландією.

Форвард отримав пошкодження декілька днів тому і не брав участі у перемозі Манчестер Сіті над Фулгемом в АПЛ. Александер-Арнольд був замінений у другому таймі матчу Ліверпуля з Астон Віллою. Обидва гравці увійшли до заявки збірної Англії на вересневі матчі, проте залишили розташування національної команди після оцінки травм.

Нагадаємо, через травми не увійшли до списку команди Гарета Саутгейта захисники Джон Стоунз і Люк Шоу. Також відсутній у переліку Рахім Стерлінг.

Англія зіграє проти України у 5-му турі групової стадії кваліфікації Євро-2024. Поєдинок відбудеться 9 вересня у польському Вроцлаві. Товариський поєдинок команди Сайтгеута із Шотландією відбудеться 12 вересня.

Англія лідирує у групі С відбору на Євро-2024, набравши 12 балів після чотирьох турів. В активі України шість очок після трьох матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *