Зірка МЮ потрапив у скандал, його вже виключили зі збірної Бразилії: відомі деталі

Антоні

Поліція розслідує справу за звинуваченням Антоні у домашньому насильстві. Нагадаємо, у червні цього року Габріела Каваллін, колишня дівчина Антоні, звернулася до поліції Сан-Паулу, звинувативши футболіста «Манчестер Юнайтед» у домашньому насильстві, погрозах та нанесенні травм.

Діджей та інфлюенсер дала інтерв’ю бразильському сайту UOL, а також показала фотографії травм та скріншоти повідомлень від Антоні. Вони прикріплені до справи як докази, поліція веде розслідування.

Каваллін розповіла, що вперше Антоні напав на неї 1 червня 2022 року, коли вона була вагітна та перебувала у відпустці у Бразилії. Вона стверджує, що Антоні погрожував викинути її з машини, що рухається на високій швидкості. Сам футболіст відкидає звинувачення.

З поваги до моїх фанатів, друзів та сім’ї я почуваюся зобов’язаним публічно розповісти про хибні звинувачення, жертвою яких я став. Із самого початку я ставився до цього питання серйозно та з повагою, надавши належні роз’яснення поліції. Розслідування проводиться в рамках процесу правосуддя, тому я не можу оприлюднити його зміст.

Однак я можу з упевненістю сказати, що звинувачення є хибними і що вже подані докази та ті, які будуть представлені в майбутньому, показують, що я невинний у висунутих звинуваченнях.

Мої стосунки з міс Габріелою були бурхливими, зі словесними образами з обох боків, але я ніколи не застосовував жодної фізичної агресії. Щоразу, чи то в показаннях свідків або в інтерв’ю, вона представляє різні версії звинувачень.

Таким чином, я вирішив публічно спростувати висунуті звинувачення та повідомити, що залишаюся у повному розпорядженні бразильської влади для роз’яснення необхідних питань. Я вірю, що розслідування, що триває, розкриє правду про мою невинність», – заявив Антоні.

Вінгера «Манчестер Юнайтед» викликали на ігри проти Болівії та Перу, але на сайті Бразильської конфедерації футболу з’явилося повідомлення про те, що замість нього прилетить Габріел Жезус («Арсенал»).

«У світлі фактів, які стосуються Антоні, які стали відомі в понеділок (04.09) і які необхідно розслідувати, а також з метою захисту передбачуваної жертви, гравця, збірної Бразилії та Бразильської конфедерації футболу повідомляємо, що спортсмена виключено зі складу», – йдеться у публікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *