Україна – Англія: прогноз на матч відбору Євро-2024 з футболу

Англія - Україна

У суботу, 9 вересня, збірна України проведе матч 5-го туру відбору на Євро-2024 проти команди Англії.

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів до України номінально домашня для “синьо-жовтих” зустріч відбудеться на стадіоні “Тарчинські Арена” у польському Вроцлаві.

Саме тут наприкінці серпня українець Олександр Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа і захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

Поєдинок Україна – Англія розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Україна – Англія: прогнози букмекерів на матч

Абсолютним фаворитом поєдинку букмекери вважають англійську збірну. На перемогу команди Гарета Саутгейта приймаються ставки з коефіцієнтом 1,51. Нічия – 4,45. Виграш українців стане гучною сенсацією – 7,20.

Нагадаємо, збірна України вже провела три матчі у кваліфікації Євро-2024. “Синьо-жовті” програли Англії (0:2) на стадіоні “Вемблі” в Лондоні, а потім у Скоп’є перемогли Північну Македонію (3:2) та обіграли Мальту (1:0) у словацькій Трнаві.

Наразі команда Сергія Реброва з 6 очками посідає друге місце у групі С.

Збірна Англії виграла чотири поспіль матчі на старті відбору Євро-2024. Підопічні Саутгейта на виїзді втримали перемогу над Італією (2:1), вдома обіграли Україну (2:0), в гостях розбили Мальту (4:0) та в рідних стінах познущалися з Північної Македонії (7:0).

“Три леви” з 12 очками впевнено очолюють свою групу, випереджаючи Україну (6 балів), Італію (3), Північну Македонію (3) та Мальту (0).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *