Артем Федецький дав оцінку гравцям збірної України, яких викликав Сергій Ребров на вересневі матчі

Артем Федецький

Колишній гравець клубів УПЛ та збірної України Артем Федецький висловив свою думку про склад національної команди на вересневі матчі.

“Звичайно в очі впадає відсутність Маліновського. Але якщо брати глобально, то Руслан не мав значної ігрової практики. Хоча є деякі гравці, у яких так само не дуже багато було матчів… Тим не менш, це рішення тренера. Я думаю, що перед тим, як Ребров формував список, він, найімовірніше, спілкувався з Маліновським. Напевно, вони переговорили.

Можливо, Руслан не в тій ігровій формі перебуває, якою б хотілося. Вважаю, що був діалог між гравцем і тренером. Звичайно, це втрата, але є робочі моменти. Є футболісти, які, думаю, здатні замінити Руслана.

Зінченко так само поки що не у формі. В останньому матчі Арсеналу вийшов на кілька хвилин. Але, думаю, до матчів збірної ще набере форму, з цим проблем не буде. Шапаренко – він у принципі грає всі матчі, відновився після травми і непогано виглядає. Думаю, він готовий грати з перших хвилин у наступних матчах за збірну.

Розумієте, не може в збірній України бути таких гравців, яких не можна замінити. Можливо не такого рівня, але на те вони й гравці збірної, щоб підстрахувати або замінити того чи іншого футболіста. Якби це був клубний чемпіонат, то можуть бути нюанси. Гравець хорошого рівня вилітає, і потім тренер думає, ким його замінити. А в збірній хто б не пропускав матч, то завжди є люди, які готові їх замінити. З цим я вважаю проблем не буде.

Футбол – це така штука, в якій завжди є робочий процес. Звісно, для тренера круто, коли всі гравці у формі, в тонусі, в хорошому психологічному настрої та фізичному. З Італією та Англією треба брати очки, нам уже нікуди відступати. Поразка в будь-якому з цих матчів може поставити, скажімо так, під питання вихід із групи. Я думаю, коли вже команда збереться, проведе кілька тренувань, тоді з’явиться більш чітка картинка – хто на 100% зможе бути готовий до цих матчів, а хто, можливо, тільки до одного з них“, – сказав Артем Федецький у новому випуску ВЗБІРНА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *