Олександр Зінченко розповів, де планує жити після завершення кар’єри

Олександр Зінченко

Гравець збірної України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко розповів на своєму прикладі, як футболісти намагаються допомогти своїй країні під час вторгнення російських військ. Також він зізнався, що після завершення кар’єри хоче жити в Україні.

“Спочатку мені було важко розібратися у всьому. Кожен із нас був у шоці – я говорю про українців. Я розмовляв зі своїми товаришами по збірній, які грають за кордоном, і більшість із них навіть не могли вийти на тренувальний майданчик, щоб тренуватися, щоб продовжувати. Тому що ніхто цього не очікував. Але врешті-решт, ти повинен це робити.

У вас є два варіанти: здатися або спробувати допомогти, наскільки це можливо. І я думаю, що використання таких можливостей для того, щоб представити свою країну якнайкраще, – це найпотужніша допомога з мого боку.

Ми повинні продовжувати. Я можу допомогти звідси набагато більше, ніж якби я був там у цей момент. Але я обіцяю вам, що я дуже хочу бути там, навіть зараз. Тому що це моя батьківщина, я просто хочу бути там.

І напевно після завершення кар’єри я буду жити в Україні“, – сказав Олександр Зінченко в інтерв’ю The Athletic.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *