Максим Таловєров прокоментував виступ збірної України U21 на Євро-2023

Анатолій Трубін

Захисник збірної України U-21 Максим Таловєров розповів про негативну частину виступів на Євро-2023.

Дуже розчаровані й засмучені останньою грою, проти Іспанії. На жаль, мало що виходило. Було видно, як сказав Руслан Петрович, що очі хотіли, а ноги не могли. Звісно, не хочеться, щоб це була якась відмазка, адже Іспанія – це теж дуже сильна команда, яка ще з віку U-15 показувала класну гру. Дуже вдячні Богу, що вдалося дійти до півфіналу й увійти до топ-4 команд Європи.

Розгромна поразка – це дуже прикро, хоч це і величезний досвід, адже без поразок не буває і перемог. Також я б хотів відзначити Колю Михайленка: прикро, що він травмувався, адже хлопець пройшов із нами цілий цикл. Його нам не вистачало і він заслужив своєю роботою брати участь у фінальній частині.

І якби нам, нашим фанатам, хтось сказав два роки тому, що ця збірна дійде до півфіналу Євро-2023, то повірило б, можливо, тільки 5%. І 2% із них – наші батьки, близькі, ми самі та наші тренери. Тому краще концентруватися на хорошому: ми всі дуже щасливі, що потрапили на Олімпіаду, і величезна мрія – зустрітися в такому колективі та зіграти ще кілька матчів“, – поділився Таловєров у інтерв’ю Fanday.

Нагадаємо, що збірна України була розбита Іспанією в півфіналі Євро-2023 (1:5), зупинившись за крок до фіналу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *