“Нам не вистачило відновлення”: Руслан Ротань підбив підсумки молодіжного Євро для збірної України

Руслан Ротань

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань прокоментував поразку команди від Іспанії (1:5) у півфіналі Євро U-21.

«Дякуємо нашим вболівальникам, дякуємо нашим воїнам за те, що ми змогли на цьому турнірі проявити свої якості.

Хочу тільки сказати величезне дякую хлопцям. На цьому турнірі ми дуже добре виглядали і заслужили симпатії вболівальників.

Рахую, це піде хлопцям в плюс, вони великі молодці, але нам сьогодні не вистачило банального відновлення, щоб бути готовими на 100 відсотків.

Я вже казав, що не розумію те, як ми після гри з Францією сюди добирались. Ці затримки рейсів незрозумілі. Нас закрили в якомусь ангарі, ми просиділи там 4 години в аеропорту замість того, щоб відновлюватися.

Приїхали в готель о першій ночі, для мене це на такому турнірі є загадкою. Тієї свіжості, яка повинна бути в такому матчі, у хлопців не було. Ви бачили самі, початок матчу для нас складався вдало, але потрібно відзначити та привітати Іспанію. Це дуже сильна команда. З такою командою грати потрібно на 100 відсотків.

На груповому етапі ми були свіжішими, добре переміщувались, самі грали з м’ячем, тому там було нам легше. Сьогодні хлопцям не вистачило свіжості.

Мудрик відновлювався після травми, він тільки зміг зіграти матч з Францією, тому функціонально йому було дуже тяжко провести весь матч, але коли він був свіжий – робив різницю. В принципі перший гол – практично Михайло зробив, тому функціонально міг бути кращим, але ви самі розумієте, що він був після травми», — сказав Ротань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *