Руслан Ротань відреагував на повернення емоційного форварда збірної України U21 Владислава Ваната

Руслан Ротань 

Наставник молодіжної збірної України Руслан Ротань провів прес-конференцію перед матчем зі збірною Іспанії в рамках 1/2 фіналу Євро-2023.

З Ванатом ми розмовляли після матчу з Румунією. Він усе чудово розуміє. Цей момент із вилученням дав йому можливість добре подумати. Такий турнір, а для Владислава він завтра практично лише починається. Це для нього був дуже важливий урок. Ми повинні його підтримати. Ванат шанси отримає“, – сказав Ротань на прес-конференції.

Нагадаємо, нападник “синьо-жовтих” отримав червону картку на 90+1 хвилині за сутичку з румуном, піддавшись на провокацію опонента. УЄФА за цей вчинок дискваліфікував Ваната на 2 матчі. Він пропустив поєдинок з Іспанією (2:2) в останньому турі групового етапу та чвертьфінальний матч у плей-офф Євро-2023 проти Франції.

До слова, “синьо-жовті” пробилися до півфіналу Євро-2023, здолавши у чвертьфіналі Францію (3:1), та вперше в історії виборовши для нашої країни право виступити на Олімпійських іграх. Поєдинок 1/2 фіналу молодіжного чемпіонату континенту відбудеться завтра, 5 липня, о 22:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *