Іспанія – Україна: який канал покаже півфінал молодіжного Євро-2023 з футболу

Іспанія – Україна

У середу, 5 липня, молодіжна збірна України (U-21) зіграє проти команди Іспанії в матчі 1/2 фіналу Євро-2023.

Поєдинок відбудеться на стадіоні “Стяуа” в румунському Бухаресті.

У чвертьфіналі команда Руслана Ротаня обіграла Францію з рахунком 1:3. Своєю чергою, Іспанія за підсумками екстратаймів обіграла Швейцарію (2:1).

Наша “молодіжка” вже грала з іспанцями в останньому турі групового раунду Євро-2023. Тоді українська збірна на останніх хвилинах втратила перемогу (2:2) та поступилася “Червоній фурії” першим місцем у квартеті B.

Зазначимо, що Україна та Іспанія вже забезпечили собі путівки на футбольний турнір Олімпіади-2024, яка відбудеться в Парижі. Причому українська збірна з футболу вперше в історії пробилася на Олімпійські ігри.

Іспанія – Україна: де дивитися матч

Поєдинок 1/2 фіналу молодіжного Євро-2023 між збірними Іспанії та України можна буде подивитися на сайті Суспільне Спорт.

Трансляція також буде доступна в ефірі місцевих телеканалів Суспільного.

Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом.

В іншому півфіналі зіграють команди Ізраїлю та Англії. Цей матч також відбудеться 5 липня, але о 19:00 за київським часом.

Фінал Євро-2023 заплановано на суботу, 8 липня. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Нагадаємо, одного разу молодіжна збірна України (U-21) вже діставалася фіналу чемпіонату Європи. 2006 року “синьо-жовті” у вирішальному матчі континентальної першості розгромно програли Нідерландам (0:3).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *