Тренер збірної Франції висловився про сенсаційну поразку від України в 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023

Сільвен Ріполль

Головний збірної Франції U-21 Сільвен Ріполль дав оцінку поєдинку з командою України U-21 у чвертьфіналі молодіжного Євро-2023, у якому українці здобули вольову перемогу з рахунком 3:1.

«Це велике розчарування. Ми хотіли пройти набагато далі. Нам протистояла дуже хороша команда України. Я повинен привітати їх, але ми відчайдушно розчаровані. У нас був багатообіцяючий перший тайм, але в другій половині ми не змогли вивести їх з рівноваги і не змогли відігратися.

Усі ті способи, які ми знайшли, щоб вивести їх з рівноваги у першому таймі – багато спонтанності, руху, гра в один дотик – нам не вдалося зробити в другому таймі. І вони постраждали набагато менше, ніж у першому», – розповів Ріполль.

Молодіжна збірна України вийшла до півфіналу Євро-2023 з футболу, де зіграє проти Іспанії. Раніше “Фурія Роха” перемогла в 1/4 фіналу збірну Швейцарії.

Нагадаємо, збірні Іспанії та України зустрічалися на стадії групового етапу молодіжного Євро-2023. Матч завершився внічию з рахунком 2:2.

В іншій парі 1/2 фіналу зустрінуться збірні Ізраїлю та Англії.

Матчі півфіналу молодіжного Євро-2023 будуть зіграні в середу, 5 липня.

Також додамо, що завдяки перемозі над Францією збірна України вперше в історії отримала путівку на Олімпіаду 2024 року. Також на Олімпіаду вийшли збірні Іспанії та Ізраїлю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *