Збірна Бразилії з футболу визначилася з новим тренером

Через деякий час бразильців очолить один із відомих тренерів. Повної згоди вже досягнуто.

Бразилія несподівано завершила останній чемпіонат світу-2022 у чвертьфіналі, поступившись збірною Хорватії. Тіте подав у відставку після турніру. На його місце федерація хотіла найняти визнаного тренера з Європи.

За даними порталу Globo, Карло Анчелотті вже якийсь час знаходиться на вершині списку бажань. Італійець ще має річний контракт з Реалом, і він неодноразово заявляв, що хотів би його виконати.

Портал Globo повідомляє, що все вже вирішено. За даними журналістів, минулого тижня в Іспанії відбулися дві зустрічі глави бразильської федерації Еднальдо Родрігеса та Анчелотті.

У ньому викладено умови контракту, що застосовуватиметься з 2024 року. Італієць збирається опрацювати ще один сезон як тренер Реала, перш ніж переїде до Південної Америки.

Більше того, саме Анчелотті відповідатиме за вибір тимчасового менеджера, який працюватиме з командою до того часу. Все, що ми знаємо, це те, що це має бути тренер із Європи.

За даними ЗМІ, Реал знає про цю угоду. Проте офіційного анонсу слід очікувати не раніше січня. До того часу жодна із сторін навряд чи прокоментує це питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *