“Я глибоко розчарований”: Тібо Куртуа відверто розповів про конфлікт з тренером збірної Бельгії

Тібо Куртуа

Голкіпер збірної Бельгії Тібо Куртуа розсекретив подробиці свого дострокового від’їзду з табору національної команди.

“Сьогодні я був здивований, коли почув слова головного тренера на прес-конференції, де він упереджено та суб’єктивно розповів про приватну розмову, яка у нас відбулася після матчу з Австрією. Хочу пояснити, що я не вперше і не востаннє розмовляю з тренером про проблеми, пов’язані зі справами роздягальні, але вперше хтось наважився сказати про це публічно.

Я глибоко розчарований цим, але хочу пояснити, що оцінка тренера не відповідає дійсності. У тій розмові я попросив його – не заради прямої вигоди – пояснити та ухвалити відповідні рішення, щоб уникнути ситуацій, які в минулому завдавали нам шкоди. При цьому шукаю виключно загальну користь. Бути чи не бути капітаном збірної – це не забаганка і не випадкове рішення. Це має бути рішення тренера, і саме це я намагався йому донести. На жаль, я не досяг своєї мети.

Я наполягаю, що не висував жодних вимог і не розмовляв із Ромелу Лукаку на цю тему. Хочу прояснити, що я не мав жодних дискусій на цю тему з кимось із товаришів по команді, як про це стверджують. Крім того, вчора вдень я пройшов обстеження щодо проблеми із правим коліном. Медична бригада мого клубу та збірної були на зв’язку та розглянули всі відповідні документи для ухвалення рішення про від’їзд зі зборів”, – написав Куртуа в своєму Instagram.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *