Північна Македонія – Україна: слова Сергія Реброва після матчу

Збірна України в рамках поєдинку третього туру відбіркового етапу до фінальної частини чемпіонату Європи-2024 грала на виїзді проти Північної Македонії та здобула героїчну перемогу.

Головний тренер національної команди Сергій Ребров залишився задоволеним тим, що бачив на полі справжню команду.

Дуже важлива і важка гра. Ми не мали достатньо часу, щоб підготуватися, але я вдячний гравцям. Після першого тайму ми показали інший рівень гри. Дуже важливі три очка. Будемо готуватися до Мальти.

Що було в першому таймі: Я вважаю, що не тільки ми спали. Я вважаю, що Північна Македонія діяла дуже якісно. В них дуже серйозний склад, досвідчені гравці. В них нема жодного гравця до 21 року. Ця команда в першому таймі контролювала гру, але як я вже казав я вдячний хлопцям, що після першого тайму ми перебудували гру. Гол Забарного був дуже важливим, після нього ми вже були впевнені у своїх силах.

Чи не була зайвою гра з німцями? Якщо дивитись на перший тайм, то ця гра була зайвою, але для України вона була важливою. Я вдячний Німеччині, яка допомогла нам з цією грою. Дивлячись на результат, я вважаю, що ця гра була не зайвою.

Що допомогло змінити хід гри? Я вважаю, що хід гри почав змінюватись не після 55 хвилини, а після 45, коли ми почали діяти більш інтенсивно. Дуже важливим був гол, після якого ми повірили у свої сили, дуже важливою була перерва, де гравці переосмислили, що робити у другому таймі на полі й вирвали перемогу.

Просили Коноплю підключатись до атаки, але я вважаю, що він не тільки забив гол, а і впевнено зіграв в обороні. Він сьогодні один з героїв матчу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *