Фабріціо Романо назвав наступне місце роботи Сергія Реброва

ЗСУ КУП

Сергій Ребров очолить збірну України. Про це у себе в твіттер повідомив авторитетний футбольний інсайдер Фабріціо Романо.

Він відмітив, що угода вже підписана і скоро оголосять про це офіційно. Також журналіст підтвердив, що були переговори і з хорватським спеціалістом Славеном Білічем.

Ребров останні два роки тренує Аль-Айн з ОАЕ. В перший сезон він привів команду до чемпіонського титулу, але в цьому команда не змогла його захистити.

Кар’єру тренера 48-річний Ребров розпочав в 2010 році, приєднавшись асистентом до молодіжної команди Динамо, потім працював асистентом в основному складі “біло-синіх”, а в 2014 самостійно очолив.

Разом з киянами виграв двічі УПЛ та Кубок України, а також раз виграв Суперкубок. Після цього тренував Аль-Ахлі та Ференцварош, з якими також досяг успіхів.

В якості гравця Сергій Ребров викликався до лав збірної з 1992 по 2007 рік. Забив 15 голів у 75 матчах. Грав за Шахтар, Динамо, Тоттенгем, Вест Гем, Фенербахче та Рубін.

Зараз виконуючим обов’язки головного тренера національної команди є Руслан Ротань, який також очолює Олександрію і молодіжну збірну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *