Реал – Манчестер Сіті: слова Карло Анчелотті

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті поділився очікуваннями від завтрашнього першого півфінального матчу Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті».

«Завтра ми повинні провести досконалий матч. Звичайно, ми знаємо, що вирішальна гра буде наступного тижня, але ми хочемо скористатися перевагою завтра.

Ми хочемо позитивного результату завтра. Ми не хочемо страждати, ми хочемо грати добре. Мета – уникнути проблем. Це буде вимоглива гра. Лука Модрич? Він завтра зіграє. В нього все добре. Звичайно, він буде грати.

Як зупинити Голанда? Ми не можемо говорити тільки про нього. Вони – команда. Ми не думаємо зупиняти лише гравця. «Сіті» здається нестримним. Але шанси у нас будуть. Ми можемо конкурувати.

Перемога в Кубку Іспанії дає нам мотивацію перед завтрашнім днем. Гвардіола змінив свою гру з Голандом? Може, трохи. Але минулого сезону вони також мали Габріела Жезуса. Тепер вони знайшли комбінацію Де Брюйне – Голанд, яка є дуже хорошою.

Хто завтра буде грати в півзахисті? Я вже вирішив. Модрич та інші півзахисники.

«Мілан» – «Інтер»? Це буде дуже рівна гра.

Едуардо Камавінґа? Без м’яча він грає на позиції лівого захисника. Потім все змінюється: коли у нього є м’яч, він грає на позиції півзахисника.

Якщо ви граєте від оборони, ви зіграєте внічию. Ми повинні атакувати. Минулого сезону ми пропустили 5 голів, а забили 6. Повторити? Я не проти. «Сіті» цього року повноцінніша команда. Вони дуже добре організовані в захисті та добре грають з м’ячем.

Минулого сезону ми підійшли до цієї гри після 3 років без перемог у Лізі чемпіонів. Тепер ми ще більше схвильовані», – сказав Анчелотті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *