Головний тренер збірної Португалії пояснив, чому Кріштіану Роналду важливий для команди

Головний тренер збірної Португалії Роберто Мартінес високо оцінив роль Кріштіану Роналду у роздягальні національної команди, а також прокоментував перемогу своєї команди у матчі з Люксембургом (6:0).

Я дуже задоволений. Важливо пам’ятати, що налаштування гравців – це найважливіша частина підготовки.

Сьогодні важливо було з першої хвилини грати як команда. Ми зробили це і забили шість голів. Люксембург завжди намагається створювати небезпеку вдома. Але ми добре зберігали концентрацію. Я дуже щасливий, а це лише початок.

Роналду дуже важливий, має унікальний досвід гри на міжнародному рівні. Для нас Кріштіану важливий, бо він лідер у роздягальні. Він готовий вести гравців за собою та бути капітаном цього складу», – сказав Мартінес в ефірі RTP3, його слова наводить Record.

Відзначимо, що в матчі 1-го туру відбору на ЧЄ-2024 збірна Португалії розгромила Ліхтенштейн (4:0). У тій грі Кріштіану Роналду також відзначився двома забитими голами.

Після двох турів Португалія займає перше місце в групі J з 6 балами в активі. В активі Люксембургу 1 очко.

Свій наступний матч відбору на Євро-2024 Португалія зіграє проти Боснії і Герцеговини, а Люксембург поміряється силами з Ліхтенштейном. Матчі відбудуться 17 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *