Євген Коноплянка висловився про матч з Англією у відборі на Євро-2024

Євген Коноплянка

33-річний вінгер збірної України Євген Коноплянка поділився очікуваннями від матчу кваліфікації Євро-2024 проти національної команди Англії.

– Ти брав участь у трьох іграх проти Англії. У тебе хороша статистика з англійцями, не кажучи вже про той гол на «Вемблі».
– Звісно, пам’ятаю цей гол та ці результати. Домовлялися з тренерами, вони налаштовували нас на те, щоб ми насамперед не боялися. Англія це Англія, ми розуміємо, що це дуже сильна команда. Але можна зі всіма грати.

Якщо ми налаштовуватимемося тільки на перемогу, хоч би як це смішно звучало, може, хтось не вірить у нас, але треба вірити. У нас є своя структура, зараз ми тренуємось та виробляємо її. Якщо всі будуть впевнені в нашій команді, то досягнемо результату.

– Ми зараз переглянули перший тайм матчу Італії та Англії. Чи стала перевага англійців тобі сюрпризом?
– Для нас результат цього матчу – це, здається, не так важливо. Яка різниця? Треба дивитися насамперед на англійців, так, хто проти нас грає, розбирати їх. Але не забувати про нашу гру.

– Але добре, коли суперники втрачають. Можливо, нічия була б кращою.
– Давайте більше думатимемо про нашу гру. А там як буде – то буде. Хлопці вже не перший рік грають у великий футбол. Знають, як правильно готуватись.

– Є багато тих, хто не грав на «Вемблі».
– Нічого, підтримаємо. Бачите, як Сваток сьогодні гол забив? Може, на «Вемблі» теж так зробить.

– Було б непогано.
– Готуємо молодь.

– Який у тебе був настрій, коли ти забив м’яч? Такий, як зараз?
– Так, насправді. Так, у нас багато досвіду, ми скільки років уже граємо у збірній. Можемо дещо підказати молодим хлопцям. Але я бачу, що все під контролем. Всі знають, до чого ми йдемо, і чому ми сюди прилетіли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *