Екс-гравець збірної України: “Не розумію критиків, Ротаню зараз треба підтримка”

Руслан Ротань

Колишній захисник збірної України Артем Федецький розказав про своє ставлення до того, що Руслан Ротань одночасну тренує збірну України, «Олександрію» та молодіжну національну команду.

«Для футбольної історії поєднання роботи тренера національної команди, молодіжної збірної та «Олександрії» – це дійсно унікальний випадок. Та зважаючи на те, що Ротань показав класний результат з молодіжкою, у нього було досить багато критики.

Та добре знаючи Руслана Петровича, можу сказати: він – максималіст. До того ж доволі спокійний та врівноважений, який до хейтерів ставиться з посмішкою.

Останнім часом в пресі доводилось багато читати думки наших диванних експертів, які постійно вдаються до критики і яким завжди щось не так. От і тепер без подібних коментарів не обходиться: мовляв, як так – один і той же тренер у трьох командах працює? У цій ситуації Ротаню, навпаки, потрібна підтримка.

Ротань грав пліч-о-пліч з багатьма футболістами національної збірної, тож можливості кожного з них добре знає. Крім того, у нього сучасне бачення футболу, і свої знання він вдосконалює, вчиться.

У Європі тренер поводить себе з гравцями майже на рівних – і так має бути. Це дозволяє футболістам почуватися розкутіше, а відтак розкриватися по максимуму. Особисто я вірю у Ротаня», – сказав Федецький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *