Брентфорд – збірна України: де дивитися товариський матч

У четвер, 23 березня, збірна України проведе товариський поєдинок у рамках підготовки до стартових матчів кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

Суперником нашої команди стане англійський «Брентфорд». Матч відбудеться на клубній базі англійського клубу та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Гра пройде за зачиненими дверима, без представників ЗМІ та вболівальників. Відвідати її зможуть лише офіційні представники двох команд.

У зв’язку із цим подивитися поєдинок не вийде, оскільки не буде його відеотрансляції.

Брентфорд: що потрібно знати про клуб

Клуб із однойменного міста на заході Великого Лондона був заснований у далекому 1889 році. «Бджоли» проводять в англійській Прем’єр-лізі лише другий сезон, за підсумками минулого їм вдалося посісти 13 місце. У нинішньому сезоні «Брентфорд» несподівано веде боротьбу за зону єврокубків. Після 27 зіграних матчів в активі команди данського наставника Томаса Франка 42 очки та восьмий рядок у турнірній таблиці.

Оскільки матч носитиме тренувальний характер, «Брентфорд», ймовірно, виставить далеко не найсильніший склад, давши можливість показати себе перспективним молодим гравцям. Серед них Ромео Бекхем, який є сином легенди англійського футболу Девіда Бекхема. 20-річний півзахисник виступає за резервну команду «Брентфорда». Також у дублі англійського клубу грає 19-річний хавбек молодіжної збірної України Єгор Ярмолюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *