Головний тренер збірної Німеччини відреагував на рішення Месута Озіла завершити кар’єру

Головний тренер збірної Німеччини Ханс-Дітер Флік прокоментував новину про те, що колишній футболіст національної команди Месут Озіл оголосив про завершення професійної кар’єри.

«Месут Озіл був одним із видатних гравців збірної. У свій найуспішніший період він був одним із найкращих футболістів світу. Він був невід’ємною частиною національної команди протягом десяти років, найяскравішою подією якої став титул чемпіона світу в 2014 році, у завоювання якого він також зробив вирішальний внесок.

Мені дуже сподобалося працювати з ним, мав виняткові навички, його техніка та бачення гри були видатними. Всі ми в збірній бажаємо йому та його родині всього найкращого у післякар’єрний період», — наводить слова Фліка talkSPORT.

Месут Озіл відомий за виступами за німецькі клуби “Шальке”, і “Вердер”, мадридський “Реал”, лондонський “Арсенал” і турецький “Фенербахче”. Його останнім клубом був “Істанбул Башакшехір”.

За свою кар’єру Месут зіграв 645 матчів, забив 114 голів і виконав 222 результативні передачі.

У складі “Реала” він вигравав чемпіонат Іспанії, Кубок і Суперкубок країни. Також Озіл завоював три Кубки і Суперкубка Англії разом з “Арсеналом”.

На міжнародному рівні Месут захищав кольори збірної Німеччини, за яку зіграв 92 поєдинки, забив 23 голи і віддав 40 асистів.

Разом з Бундестім Озіл виграв чемпіонат світу в 2014 році.

Після чемпіонату світу 2018 року Озіл завершив кар’єру в збірній, звинувативши в дискримінації, расизмі і неповазі представників Німецького футбольного союзу і німецькі ЗМІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *