Коноплянка жорстко пожартував над молодими гравцями Шахтаря в розташуванні збірної України

Євген Коноплянка

Півзахисник польського клубу “Краковія” Євген Коноплянка, який повернувся до національної збірної України після призначення Руслана Ротаня, зустрівся з молодими гравцями “Шахтаря” Анатолієм Трубіним, Георгієм Судаковим та Артемом Бондаренком у розташуванні національної команди.

На відео, яке опублікувала прес-служба УАФ, 33-річний футболіст підійшов до групи “гірників” і жорстко підколов їх, натякнувши на недавню поразку донецького клубу в Лізі Європи. “Шахтар” нещодавно вилетів з єврокубків, програвши на виїзді “Феєнорду” з рахунком 1:7.

“Ну слухайте, ну йо-ма-йо. На трьох 24 роки. Стежу за вами, бачу, що навчилися сімку ковтати”, – сказав Коноплянка молодим футболістам.

Додамо, що Євген Коноплянка востаннє грав за збірну України восени 2019 року. Тоді він вийшов на заміну в спарингу проти Нігерії (2:2). Всього в активі 33-річного футболіста 83 матчі за національну команду і 21 гол.

Напередодні збірна України вирушила до Лондона, де 26 березня зіграє свій перший матч у рамках відбору на ЧЄ-2024 з футболу проти національної команди Англії.

Нагадаємо, в групі з кваліфікації Євро-2024 також грають команди Італії, Північної Македонії та Мальти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *