Ротань пояснив, чому викликав Коноплянку на матч збірної України проти Англії

Руслан Ротань 

Виконувач обов’язків головного тренера збірної України Руслан Ротань висловився щодо списку гравців, викликаних у національну команду на матч відбору Євро-2024 проти Англії.

Напередодні наставник “синьо-жовтих” оголосив імена виконавців, які готуватимуться до поєдинку. Зокрема, до складу збірної після тривалої перерви має повернутися Євген Коноплянка.

Я вірю в Коноплянку, вірю в те, що він принесе користь збірній України. У нього є майстерність, і разом з Андрієм Ярмоленком це ті гравці, з якими можна досягати результату. Їхня майстерність не підлягає сумніву. Можна сказати, що це була моя ідея. Я розумію, що може бути критика. Я хочу, щоб гравці були розслабленими та вірили в команду.

Сарапій – у списку, ще є час та кілька турів. Щодо Ігнатенка, то це талановитий гравець, який мені подобається. Думаю, повертатися в УПЛ йому не потрібно, але він може бути гравцем сильнішої команди. Ми знаємо, що Бордо в Лізі 2. У найкращих клубах Бельгії та Нідерландів він може грати. Ми його теж розглядаємо“, – сказав Ротань у коментарі ТаТоТаке.

Нагадаємо, що матч другого туру кваліфікації чемпіонату Європи-2024 між збірними Англії та України відбудеться 26 березня у Лондоні на стадіоні Вемблі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *