“Через вік мені буде важко приїхати”: Мессі – про участь на ЧС-2026

Нападник «ПСЖ» та збірної Аргентини Ліонель Мессі відповів на питання щодо можливості взяти участь на чемпіонаті світу з футболу 2026 року.

«Не знаю, я завжди казав, що через вік мені здається, що буде дуже важко приїхати. Я люблю грати у футбол, я люблю те, що я роблю, і, поки я в хорошій формі, почуваюся добре і продовжую отримувати від цього задоволення, я займатимуся цим. Але, схоже, наступного чемпіонату світу ще далеко», — наводить слова Мессі Ole.

Наступний ЧС відбудеться в 2026 році. Нагадаємо, Мессі став переможцем ЧС-2022 у складі збірної Аргентини. У фіналі турніру національна команда Аргентини обіграла збірну Франції. Футболіст висловився про Мундіаль.

Чому світ хотів, щоб я став чемпіоном? Я не знаю в чому причина. Думаю, люди бачили те, з чим мені довелося зіткнутися, коли я намагався досягти своєї мети. Те, що я відчував у збірній Аргентини, здавалося багатьом несправедливим людям. Не на рівні результатів, а з погляду висловлювань людей того, що журналісти мене «топили».

Думаю, ті люди, які мене люблять і бажають мені добра, завжди раділи з того, що я намагався дати. На щастя таких людей багато. І я зміг отримати шанс перевернути, зламати ситуацію», — сказав Мессі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *