“Він був першим, хто шукав конфлікти на полі”: Агуеро – про Ібрагімовича

Серхіо Агуеро знову відповів на слова Златана Ібрагімовича. Коментуючи підсумки фіналу ЧС-2022, шведський нападник «Мілана» заявив: «Мессі пам’ятатимуть, а тих, хто погано поводився, поважати не можна. Мбаппе виграє ще один ЧС, а вони – ні».

«Я відстоюю те, чого я причетний, навіть якщо мене там і не було. Я говорю те, що думаю, тому що хлопці не можуть вступати в суперечки, адже це може не сподобатися людям чи їхнім клубам. Зараз я перебуваю з іншого боку, тому говорю що хочу.

Златан каже неприємні речі, що аргентинці більше нічого не виграють. Він вважає себе важливішим за решту через свої заяви.

Він був першим, хто шукав конфлікти на полі. Я сказав, що його погана поведінка на полі помічали найменше. Він використав свої провокації, щоб захисника суперників видалили.

Ми зіграли свою роль, ми зробили те, що мали зробити. Це хороша поведінка, це вміння читати гру. Ми виграли чемпіонат світу таким чином, а решта шукає інших шляхів, щоб зробити це.

Завжди шукають щось, що допомогло Аргентині. Завжди одне й те саме. Ніхто не дивиться на всі жертви та зусилля», – сказав колишній нападник збірної Аргентини в ефірі Futbol 90.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *