Новий тренер збірної Португалії висловився про майбутнє Кріштіану Роналду в команді

Кріштіану Роналду

Іспанський фахівець Роберто Мартінес дав перше інтерв’ю після призначення на посаду головного тренера збірної Португалії.

Зокрема, 49-річний наставник висловився про перспективи в національній команді зіркового форварда португальців Кріштіану Роналду.

Я постараюся вивчити португальську мову якомога швидше. Щасливий бути в одній з найталановитіших команд світу. Коли я отримав пропозицію, то зрозумів, що це проект, який мене мотивує.

Чи розраховую я на Кріштіану Роналду? Так. Всі футбольні рішення приймаються на місцях. Я не приймаю рішення в офісі. Хочу зустрітися з гравцями, з усіма поговорити. 26 футболістів зі складу на ЧС-2022 – це відправна точка, і Кріштіану – один з них.

Він у збірній вже 19 років і заслуговує на повагу. Ми обговоримо з ним те, як за 10 тижнів до першої гри створити кращу команду. Завтра приступимо до роботи“, – наводить слова Мартінеса видання A Bola.

Нагадаємо, на ЧС-2022 збірна Португалії вилетіла на стадії 1/4 фіналу, сенсаційно програвши збірній Марокко (0:1). На мундіалі в Катарі Кріштіану зіграв п’ять матчів і забив один гол.

37-річний форварл розпочав ЧС-2022 у стартовому складі Португалії, однак у матчах плей-офф проти Швейцарії та Марокко виходив з лави запасних.

У складі збірної Португалії Роналду зіграв 196 матчів і забив 118 голів. Це рекордний показник в історії футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *