Тренер збірної Марокко назвав, хто з сучасних футболістів найбільш схожий на Пеле

Кіліан Мбаппе

Наставник збірної Марокко Валід Реграгі сподівається, що Кіліан Мбаппе виграє чемпіонат світу. Також він похвалив лідера французів, назвавши його новим Пеле, інформує фрізмі.іо.

“Це новий Пеле, він наближається до його показників, і я сподіваюся, що Мбаппе виграє. Сподіваюся, на ньому не буде надто великого тиску. Якщо Франція виграє, то зможемо говорити, що Марокко програло чемпіону світу.

Це буде збалансований фінал. Аргентина здобула впевненість, у них є Мессі, який показує себе з найкращого боку. Франція добре обороняється, упокорюється з тим, що вона не має м’яча, і має дуже швидкі гравці. Я гадаю, що шанси – 50 на 50.

Франція може зробити історичний дубль, достатньо подивитися, що вони зробили за останні 20 років, щоб зрозуміти, що вони найкращі у світі. Я також пишаюся цим, я народився у Франції та є вихованцем їхньої школи. Їх багато критикують, але їхні гравці – найкращі у світі, і збірна теж“, – сказав Валід Реграгі.

У півфіналі ЧС-2022 марокканська команда поступилася Франції (0:2). У матчі за третє місце збірна Марокко зіграє проти Хорватії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *