Стало відомо ім’я найімовірнішого наступного тренера збірної Бразилії

Після сенсаційного вильоту збірної Бразилії з чемпіонату світу в Катарі глоовний тренер команди Тіте подав у відставку. І зараз футбольна федерація має вирішити, хто ж обійме посаду керманича. У ЗМІ пишуть, шо найбільшою підтримкою користується головний тренер Флуміненсе Фернандо Дініз.

На його підтримку вже висловився легенда світового фтуболу Роналдо. Він вважає, що Дініз – це саме та людина, що треба збірній, і не варто дивитись на відсутність в нього трофеїв, Дініз дасть вболівальникам шоу.

Я думаю, що всі будуть здивовані. З усього довгого списку федерація футболу Бразилії розгляне Фернандо Дініза. Я думаю, що й інші міжнародні імена, які не згадуються. Я спробую з’ясувати це, придивитися уважніше — але, можливо, Фернандо Дініз був би привабливим для збірної Бразилії. Він хлопець, котрий добре грає, дає шоу для публіки. Багато хто може засумніватися в ньому, тому що він не вигравав трофеї, але я думаю, що він добрий тренер“, – цитує Роналдо Marca.

Також зараз бразильські ЗМІ повідомляють, шо кандидатуру Дініза ухвалили лідери збірної.  Неймар, Сільва, Алвес та інші впевнені, що саме Дініз має очолити збірну Бразилії. Його атакуючий стиль та акцент на контролі м’яча подобаються гравцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *