Неймар написав зворушливе звернення до Тіте, якого звільнили з посади тренера збірної Бразилії

Нападник збірної Бразилії Неймар у соціальній мережі звернувся до тренера Тіте.

«До того, як ми зустрілися особисто, ми багато разів грали один проти одного і можу я сказати? Я думав, що Ви дуже набридливий! Тому що Ви збирали команду, щоб закрити мене, робили все, щоб виграти у мене, і навіть погано відгукувалися про мене. Але доля смішна, правда? Вона поставила Вас тренером, а мене вашим номером 10.

Я знав Вас як тренера і вже знав, що Ви дуже гарні, але як людина Ви набагато кращі! Ви зустріли мене та знаєте, хто я. І це те, що важливе для мене. Я пишу, щоб відкрито подякувати Вам за все: за всі настанови, які Ви нам дали, а їх було так багато.

Ви завжди будете одним з найкращих тренерів, які у мене колись були або будуть, і я завжди буду звеличувати Вас. У нас були чудові моменти, але в нас також були моменти, які завдавали нам сильного болю — і цей останній момент завдаватиме нам болю надовго. Ви заслуговували на цей титул, ми всі заслуговували на нього за все, що зробили, і за все, від чого відмовилися, щоб спробувати досягти нашої найбільшої мрії. Але бог цього не хотів, і ми стерпимо. Бог дав нам все!

Дякую, професоре Тіте, за все навчання! Якщо є фраза, яку я ніколи не забуду — це «розумно сильний», і нам доведеться бути дуже сильними у цей момент. Міцно обіймаю, дякую», — написав Неймар у своїй соціальній мережі.

Нагадаємо, після поразки від команди Хорватії (1:1, 1:3 за пенальті) у матчі 1/4 фіналу чемпіонату світу – 2022 Тіте залишив посаду головного тренера збірної Бразилії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *