Матео Ковачіч оцінив шанси Хорватії у матчі 1/4 фіналу ЧС-2022 проти Бразилії

Матео Ковачіч

Півзахисник збірної Хорватії Матео Ковачіч поділився очікуваннями від матчу 1/4 фіналу чемпіонату світу з Бразилією. Зустріч відбудеться 9 грудня. Початок матчу – о 17:00 за київським часом.

«У нас буде важливий матч, що нормально для чвертьфіналу чемпіонату світу. Суперник сильний, і вони грають у чудовий футбол. Ми хочемо довести, що теж граємо у чудовий футбол, і спробувати пробитися до півфіналу.

Думаю, на чемпіонаті світу немає такого поняття як легкий суперник. Завжди буде тяжко, незалежно від того, проти кого ви граєте. Ми випробували це на собі з добрими командами Марокко, Бельгії, Канади та Японії. Японія провела класний матч та відмінний турнір. Всі ці команди виняткові, і тепер ми маємо зустрітися з іншою винятковою командою. Ми будемо готові і намагатимемося зіграти проти них у якісний футбол.

Формула, яка дає змогу обіграти Бразилію? Наразі важко сказати. Ми ще маємо час проаналізувати їх, оцінити сильні та слабкі сторони. Що нам потрібно зробити зараз, то це зосередитися на собі. Потрібно бути згуртованими та агресивними. Ми талановита команда. Бразилія не надто задоволена, коли команда суперника володіє м’ячем, тому ми намагатимемося нав’язати свій стиль гри. Атакуватимемо і намагатимемося пройти далі», — наводить слова Ковачича офіційний сайт ФІФА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *