Луїс Енріке прокоментував сенсаційну поразку від Марокко в 1/8 фіналу ЧС-2022

ЗСУ КУП

Головний тренер збірної Іспанії Луїс Енріке прокоментував виліт своєї команди від Марокко в 1/8 фіналу ЧС-2022. Іспанці поступилися супернику в серії пенальті, нагадує freezmi.io.

У післяматчевій серії у матчі 1/8 фіналу ЧС голкіпер Яссін Буну відбив удари Карлоса Солера та Серджі Бускетса, а Пабло Сарабія влучив у штангу. Унаї Сімон відбив лише 1 із 4 ударів гравців команди Марокко.

“Футбол – чудовий вид спорту, але в ньому мається на увазі, що команда може перемогти, якщо атакуватиме.

Я думаю, що ми домінували у цій грі, але водночас хотіли б створити більше моментів. У нас було 11 ударів, але лише один припав у ворота – і це дорого нам обійшлося.

Ми програли по пенальті, але я пишаюся командою. Відповідальність на мені, я вибрав перших трьох б’ючих, а решту було визначено самими гравцями. Але ми навіть не дійшли до 4-го удару. Буну – чудовий воротар, коли справа стосується одинадцятиметрових, і сьогодні він був чудовий.

Ми віддали всі сили, але, на жаль, залишається лише привітати суперника з перемогою. Співчуваю фанатам, я відчував їхню підтримку.

Зараз не найкращий час для того, щоб говорити про моє майбутнє. Зараз я хочу повернутися додому, а наступного тижня ми обговоримо ці питання“, – сказав Енріке після вильоту з ЧС-2022 в ефірі La 1.

One thought on “Луїс Енріке прокоментував сенсаційну поразку від Марокко в 1/8 фіналу ЧС-2022

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *