“Переконайте спочатку мою дружину: знаменитий тренер висловився про можливість очолити збірну Бельгії

Головний тренер збірної Нідерландів Луї ван Гал відповів на питання про можливий перехід на роботу до збірної Бельгії та розповів про цілі нідерландської команди на чемпіонаті світу 2022 року у Катарі.

«Ми хочемо стати чемпіонами світу. У нас залишилося чотири гри, після яких ми подивимося, що буде далі. Я вже говорив в інтерв’ю, що обов’язково отримаю пропозиції про контракт, якщо ми виграємо чемпіонат світу. Але якщо вірити голландській пресі, ми чемпіонами не станемо.

Робота у збірній Бельгії? Це чудова країна, вона мені дуже подобається, але спочатку їм потрібно переконати мою дружину. А якщо серйозно, то такі рішення я приймаю. Зараз я працюю із збірною Нідерландів. І ми хочемо стати чемпіонами світу», — наводить слова Ван Гала з прес-конференції Mundo Deportivo.

Раніше головний тренер збірної Бельгії Роберто Мартінес залишив свою посаду у національній команді. Збірна Нідерландів під керівництвом ван Гала вийшла до плей-офф чемпіонату світу в Катарі з першого місця групи A. У 1/8 фіналу голландці зіграють зі збірною США завтра, 3 грудня. Початок матчу – о 17:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *