“Він німецький Гаррі Магуайр”: Рафаель Ван дер Варт розкритикував захисника Боруссії Д

Екс-гравець збірної Нідерландів Рафаель ван дер Варт заявив, що захисник збірної Німеччини Ніклас Зюле не є гравцем світового рівня. Він порівняв його з гравцем оборони англійської національної команди Гаррі Магуайром.

«У збірної Німеччини проблеми в обороні. Зюлі – не гравець світового класу. Він німецький Гаррі Магуайр», – наводить слова ван дер Варта Daily Star.

Нагадаємо, збірна Німеччини вилетіла з турніру в Катарі, програвши Японії у першому турі (1:2), зігравши внічию з Іспанією у другому (1:1) та обігравши Коста-Ріку у третьому матчі (4:2). Німці посіли третє місце у групі, набравши чотири очки. У Японії, яка стала першою у групі, шість очок. В Іспанії, як і в Німеччині, чотири очки, але іспанці посіли друге місце в групі через найкращу різницю забитих і пропущених м’ячів.

Гаррі Магуайр є найдорожчим захисником світу. МЮ заплатив за нього Лестеру 80 мільйонів фунтів. В останні роки англієць став героєм інтернет та тік-ток-мемів через іноді незграбні дії на полі.

39-річний Ван дер Варт за кар’єру грав у Аяксі, Гамбурзі, Реалі, Тоттенгемі, Бетісі, Мідтьюлланді та Есбергу. На його рахунку 25 голів у 109 матчах за “ораньє”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *