“Наступний гол – переможний”: з’явились перші кадри футбольної комедії з Майклом Фассбендером

Видання Entertainment Weekly опублікувало ексклюзивні кадри з майбутнього фільму Тайки Вайтіті «Наступний гол – переможний». Головну роль у картині виконав номінант на “Оскар” Майкл Фассбендер, інформує фрізмі.іо.

Сюжет заснований на реальних подіях та розповідає про німецького футбольного тренера Томаса Ронгена (Фассбендер), який вирішує призвести до перемоги збірну Американського Самоа – найгіршу команду у світі за версією FIFA.

Проект засновано на однойменному документальному фільмі 2014 року. У стрічці також знімалися Елізабет Мосс та Вілл Арнетт. Вайтиті написав сценарій разом із Іеном Моррісом («Переростки»). Реліз фільму відбудеться 21 квітня.

Майкл Фассбендер відомий за ролями антигероя Магнето із серії фільмів “Люди-Х”. Також знімався в “300 спартанців”, “Голод”, “Чужий”.

Томас Ронген тренував збірну Самоа в 2011 році. З Ронгеном на чолі Американське Самоа записало в актив свою першу в історії перемогу 22 листопада 2011 року у матчі проти Тонга у відбірному матчі до чемпіонату світу 2014. За Ронгена Американське Самоа досягло 173-го місця у світі, свого рекордно високого рейтингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *