Наставник збірної Аргентини висловився про перспективи своєї команди на ЧС-2022

Ліонель Скалоні

Головний тренер збірної Аргентини Ліонель Скалоні прокоментував чемпіонат світу в Катарі, в якому його команда стартує вже завтра, 22 листопада, коли зіграє із Саудівською Аравією.

Також він розповів про те, що його підопічні намагатимуться докласти всіх зусиль для досягнення результату на цьому турнірі.

«Головні фаворити зазвичай не виграють чемпіонатів світу. Є чудові збірні, не менше восьми чи десяти, які можуть виграти чемпіонат світу. Більшість із них європейські, як це й відбувається останніми роками. З нефутбольних причин південноамериканці не мали шансів вийти у фінал. 2014 року це сталося, і, на жаль, Аргентина не виграла його. Я думаю, що є кілька збірних, які зможуть досягти багато чого на мундіалі.

Футбол має бути грою, якою ми віддамося з усією пристрастю, з усім прагненням до всього, що нам подобається і що оточує футбол, з любов’ю до вболівальників. Люди повинні знати, що ми лише група гравців, але ми зробимо все, щоб досягти хорошого результату. Але це лише гра, а життя продовжується», — наводить слова Скалоні видання Marca.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *