Катар – Еквадор: який канал покаже в Україні матч-відкриття ЧС-2022 з футболу

Катар - Еквадор

У неділю, 20 листопада, стартує чемпіонат світу з футболу, який відбудеться у Катарі. У матчі-відкриття зіграють збірні Катару та Еквадору, які потрапили до групи А.

Поєдинок відбудеться у неділю, 20 листопада, і розпочнеться о 18:00 за київським часом. Відбудеться зустріч на стадіоні Ель-Байт, у катарському Ель-Хаурі.

До групи А також потрапили збірні Сенегалу та Нідерландів, які проведуть свій матч 21 листопада. Незважаючи на очевидного фаворита групи, яким є Нідерланди, три інші збірні можуть поборотися за другий рядок, який дає право зіграти у плей-офф чемпіонату світу.

Де дивитись Катар – Еквадор

У своїй історії збірні Катару та Еквадору зустрічалися тричі та всі ігри проходили в рамках товариських зустрічей. Команди мають по одній перемозі, а також один поєдинок завершився внічию. Востаннє вони зіграли у 2018 році, коли у гольовому поєдинку перемогу здобула збірна Катару (4:3).

Зазначимо, що у другому турі групового етапу чемпіонату світу збірна Катару зіграє із Сенегалом, а Еквадор – з Нідерландами. Обидва матчі відбудуться 25 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *