Андрій Ярмоленко: Нічого страшного не сталось, це футбол

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко оцінив гру команди в матчі з Шотландією (0:0).

«Ми не виграли. Ми не здобули результат, який нам потрібен. Але я пишаюсь, що я тут. Пишаюсь хлопцями, які бились на футбольному полі і зробили все, про що ми домовлялись перед грою, що ми не можемо програти боротьбу, не можемо програти підбори.

Я вважаю, що ми непогано грали в цих погодних умовах, які були. Поле було не в найкращому стані. Але це не відмазки ні в якому разі.

Це футбол. Іноді ти забиваєш нелогічний гол, іноді створюєш багато моментів і не забиваєш. Якби в першому таймі забив я, забив Артем Довбик, то гра була б трішки інакшою. Це футбол. Іноді ти виграєш, іноді програєш. Треба рухатись далі. Нічого страшного не сталось.

Думаю, що вболівальники, які прийшли сьогодні на трибуни, отримали задоволення. Вони бачили найголовніше – що ми б’ємося за цей герб на грудях, за футболку, яку ми надягаємо. Хочеться сказати їм величезне дякую за те, що в таку погоду прийшли і підтримали нас в цей складний час», – сказав Ярмоленко.

Українці зайняли друге місце в групі і залишились у дивізіоні В. Колектив Петракова набрав 11 балів.

One thought on “Андрій Ярмоленко: Нічого страшного не сталось, це футбол

  1. І зовсім не соромно! Ганьба! Якщо ви не можете дотягнутися до шотландців, не можете влучати в порожні ворота, якщо ви такі “надзіркові”, то вам не місто на Чемпіонаті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *