Вірменія – Україна: слова Олександра Петракова після матчу

Наставник збірної України Олександр Петраков розповів, що думає про гру з Вірменією, хоча більше журналістів цікавила наступна гра з Шотландією.

– Ваші висновки після цього матчу та перед грою з Шотландією.

– Футбол буває дуже жорстоким, я був у цьому становищі 21 вересня. У цьому стані зараз перебуває тренер Вірменії та вся збірна. Хочу підтримати суперника, вони потрапили під наш каток.

– Ваша думка про гру Ігнатенка.

– Я не люблю виділяти окремих гравців. Навіть якщо пропускають гол після помилок, то йде цілий ланцюг помилок, а не одного гравця. Не треба виділяти нікого. Ми ту гру програли, цю – виграли. Але Данило молодець, проте вся команда зіграла добре.

– Яким буде склад на Шотландію? Адже кажуть, що переможний склад не змінюють.

– Хитрі питання. Я ще не знаю, яким буде склад. Подумаю. Я ризикую, критики не боюсь. Критика була тяжкою для мене на старті роботи. Результатом сьогодні я не здивований. Добре, що після важкої поразки хлопці зрозуміли все, виконали роботу. Я їм вдячний, що не опустили руки. Щодо нових 11 гравців, то у мене немає першого та другого складу. У когось немає практики у клубах, довірив їм, вони не підвели.

Ми хочемо реванш, хочемо обіграти Шотландію у наступному матчі. Хочемо, як це сказати, відмазатися за той матч. А Вірменії я вдячний за прийом і бажаю, щоб у них не було війни”, – сказав Олександр Петраков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *