Шотландія – Україна: слова Олександра Петракова після матчу

Головний тренер збірної України Олександр Петраков прокоментував розгромну поразку в матчі з Шотландією (0:3).

– Чому команда виглядала по-іншому?

Чому по-іншому… У нас немає основних гравців, які отримали травми. Дав шанс зіграти іншим футболістам. Зараз бачу, що вони ще не можуть замінити лідерів, яких зараз немає. Зінченко, Забарний, Шапаренко, Миколенко, Бущан, хоча Трубін зіграв непогано. Інші невдало зіграли, тому команда виглядала… перший тайм ще виглядала, а у другому таймі стільки браку.

Таки, знаєте, наш футбол відрізняється. Ці хлопці грають в АПЛ. Вчора на тренуваннях побачив щось не те, зупинивв заняття, поговорив, але нічого не вийшло. Ми програли 0:3.

– Щодо відбіркової групи, чи вважаєте, що зараз найкращі шанси в Шотландії?

– Можу сказати за свою команду. Ми розберемо гру, ще нічого не програли. Ще буде матч, можемо взяти реванш. Зараз важливіша гра в Єревані. Ще є 2 матчі, з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Зробимо все можливе, щоб посісти перше місце.

— Чому ви замінили Степаненка в перерві?

— У нього була жовта картка. Я з ним поспілкувався в перерві, вирішив замінити.

— Чи могли б ви прокоментувати гру Бондаря? Чи була у вас дилема, кого ставити — його чи Кривцова?

— Дилема існує завжди. Бондар вийшов у «основі» разом із Матвієнком. Я вирішив зіграти таким складом. Усе вирішуєте головний тренер. Виграє команда, а програє одна людина — головний тренер. Це моя вина.

— Чи це ви просили про перенесення туру УПЛ перед матчами збірної України?

— Я розмовляв про це, оскільки ми граємо не вдома. У нас у країні йде війна, ви знаєте про це? Нам потрібно провести гру, сісти в поїзд чи автобус. Уже не так, як раніше, коли ми сіли в літак і полетіли, – сказав Петраков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *