Віталій Миколенко розповів, як отримав пошкодження, через яке не зіграє з Шотландією

Захисник збірної України Віталій Миколенко розповів, чи зможе зіграти у матчі Ліги націй проти Шотландії, який розпочнеться о 21.45.

– Мабуть, ні, тому що передігрове тренування я пропускаю і на гру не буду готуватися. Відчув дискомфорт після останнього матчу в чемпіонаті Англії. Провели дослідження з лікарями – зараз наче все більш-менш добре.

– Будеш готуватися на наступні матчі?

– Надіюся, що так. Якщо візьмуть.

– Травмувалися Бущан, Зінченко та Шапаренко. Дискваліфікація у Забарного. Буде важко?

– У нас 24 гравці. На кожну позицію є 2-3 хороших футболісти, тому не буде великою проблемою замінити їх. Травмувався ще й Віктор Коваленко. Але проблеми не буде. Ми – одна сім’я, одна команда. Все буде добре.

Не думаю, що у Шотландії за 4 місяці щось дуже змінилося. Робертсон не зіграє. Можливо, у когось з’явилося більше ігрової практики, можливо – у когось менше. Я не слідкую. Лише за своїм одноклубником Натаном Паттерсоном – він у дуже хорошій формі.

Коли я травмувався, якраз Паттерсон віддавав мені пас. Він сказав, що це тактика перед матчем, що він вже думав про наступну зустріч за збірну. Трошки пожартували. І він, і я – в хорошому настрої.

– Матч з Шотландією – гра за перше місце в групі?

– Є ще Ірландія. З Вірменією буде не дуже проста гра на виїзді. Після перельоту, через два на третій день – це не дуже легко. Але будемо готові на 100%, – сказав Миколенко.

УАФ повідомляла, що Миколенко пропустить матч з Шотландією, проте він потрапив до заявки на зустріч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *