“Очолити національну команду – це престижно”: Сергій Ребров розповів, чи цікавить його робота у збірній

Головний тренер «Аль-Айна» Сергій Ребров розповів про свої плани на найближче майбутнє.

– З задоволенням повернуся в Україну. Якщо клуби цікавляться тренером Ребровим, вони в першу чергу мають задати питання «Аль-Айну». Я належу цьому клубу, я не вільний агент зараз. Я не можу прийти в «Аль-Айн» і просто розірвати контракт.

Навіть якщо були пропозиції від українських клубів, то першочергово вони мають звертатися до мого клубу, тому що в мене є чинний контракт. Коли він закінчиться, я матиму право обирати місце своєї роботи.

– Цікавить робота в клубі чи в ролі головного тренера національної збірної України?

– Ну, послухайте, для будь-якого тренера працювати в національній збірній України – це престижно, особливо зараз. Це борг твоїй країні, яка тебе виховала, зробила тебе людиною. Я на 100% упевнений, що будь-який український тренер, якому запропонують очолити збірну, не відмовиться від цього. Якщо буде пропозиція від збірної України, то я з задоволенням прийму її.

– Чи були пропозиції від іноземних клубів, чи намагався хтось виходити на зв’язок? Які клуби клуби було б цікаво тренувати?

– Я ніколи не задумувався. Я не думав, що працюватиму в «Ференцвароші», «Аль-Айні». Тренер – це людина, які підвладна комусь, якимось пропозиціям. Ти не можеш просто по закінченню контракту сказати: «Хочу працювати в Англії або Італії». Але звідти пропозицій немає. Які будуть пропозиції, такі й буду розглядати”, – сказав Сергій Ребров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *