Анатолій Трубін: Приїзд у збірну – це завжди радість

Голкіпер збірної України Анатолій Трубін розповів, як команда готується до матчів Ліги націй.

«Все добре. У деяких хлопців були матчі: у динамівців, у «Дніпра-1», і їм потрібно було трохи більше часу на відновлення. Але вже вчора та сьогодні вже були дуже добрі, інтенсивні тренування. Готуємось до Шотландії. Зараз легше, тому що сезон стартував, і всі набрали кондиції. Тому я вважаю, що всі добре готуються, і все буде добре.

Звісно, коли приїжджаєш у збірну – це завжди радість, щастя, тому що ти граєш за свою країну на міжнародному рівні. Тому завжди з позитивними емоціями приїжджаєш сюди. Як за полем, так і на полі дружня атмосфера. Всі підтримують один одного. Це ключ до успіху.

Мені подобається цей стадіон в Глазго, ця атмосфера. Я і тоді відчув вболівальників. Розумію, що таке шотландці, тому що ми грали проти «Селтіка», і там був один гостьовий сектор, але їх було дуже чутно.
Я вважаю, що в плані атмосфери це те, що хоче відчувати футболіст: підтримку, може якийсь тиск. Ти приїжджаєш у збірну і завжди хочеш грати, як можна сказати ні? Звісно, хочеться грати, але потрібно доводити на тренуванні, працювати, і потім тренер буде вирішувати, хто буде грати.

Хочу також побажати найскорішого відновлення Жорі Бущану. І конкуренція буде ще більша, ще краща. Це буде тільки плюс для збірної та для всіх. Матчі за збірну України не можуть бути неважливими. Кожен матч важливий, і потрібно грати тільки на перемогу», – сказав Трубін.

Збірна України зіграє у Лізі націй з Шотландією (21 та 27 вересня) і з Вірменією (24 вересня).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *