“Була втома і апатія”: Василь Кобін пояснив, чому збірна України не змогла обіграти Ірландію

Екс-захисник збірної України та колишній тренер ФК Минай Василь Кобін дав оцінку матчам збірній України в червні.

— На мій погляд, підопічні Олександра Петракова у стикових поєдинках із Шотландією та Уельсом виглядали гідно. Вважаю, що вони перебували у непоганій формі. Добре, що команді вдалося провести тривалий збір у Словенії. Втім, гадаю, що психологічні проблеми мали місце, адже футболісти дуже переживали, що з їхніми родичами, друзями, які перебувають в Україні. Цих думок неможливо було позбутися.

За великим рахунком, українці мають претензії лише щодо повторного поєдинку в Лізі націй — з Ірландією. Ось тут уже все нагромадилося: і втома, і деяка апатія від непотрапляння до фінальної частини світового форуму. Добре, що вдалося уникнути поразки та зберегти шанси на повернення до елітної групи.

Петраков? Я думаю, що зі своїми обов’язками він упорався непогано. І хоча путівку до Катару здобути не вдалося, переконаний, що у вересні, коли збірна України зіграє в Лізі націй, він перебуватиме біля керма. А у разі успіху у поєдинках із Вірменією та Шотландією Петраков зробить вагому заявку на продовження контракту“, – сказав Василь Кобін в інтерв’ю zbirna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *