На ЧС-2022 не поїде: Збірна Польщі вигнала гравця, який залишився виступати в РФ

Мацея Рибуса більше не викликатимуть у розташування національної збірної Польщі.

Про це у своєму сайті оголосила федерація футболу країни.

Нагадаємо, що захисник уже давно виступає в Росії. Після закінчення цього сезону у футболіста закінчився контракт із московським Локомотивом. Однак замість того, щоб виїхати з країни-агресорки, як зробили більшість легіонерів, він вирішив залишитися в країні і підписав вигідний контракт з іншим столичним клубом – Спартаком.

Головний тренер збірної Чеслав Міхневич уже поговорив із 32-річним футболістом, який залишався у Польщі після матчів Ліги націй.

Рибусу вже повідомили, що у зв’язку з його нинішнім клубним становищем він не буде викликаний на вересневий збір національної команди і вже точно не отримає місця у складі, який вирушить на чемпіонат світу до Катару.

Додамо, що раніше заступник міністра закордонних справ Польщі Марчін Пшидач обрушився з критикою на Рибуса, який уклав контракт зі “Спартаком”.

Немає нічого ганебнішого, ніж прикриватися “благом сім’ї” заради великих грошей. І це криваві гроші. Сподіваюся, він більше ніколи не зіграє за збірну Польщі. Грати у футболці з орлом на грудях – велика честь, її недостойні ті, хто цього не розуміє“, – заявив Пшидач.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *