Роберто Карлос оцінив перспективи збірної Бразилії виграти ЧС-2022

Легендарний фланговий бек збірної Бразилії Роберто Карлос оцінив шанси національної команди на тріумф на ЧС-2022 у Катарі. Він вірить у свою колишню команду.

Найважливіше, що у нас є чудова команда. Настав час знову виграти чемпіонат світу, тому що остання звитяга була ще у 2002 році. Я налаштований дуже оптимістично. Перемогти на Мундіалі – задача не з найпростіших. Останнім часом бразильська збірна проводила класні матчі, але не завжди була достатньо сильною.

Копа Америка також важливий турнір, але цей ЧС повинен бути особливим. Це момент, коли команда дійсно хороша. Тим більше європейська преса вважає Бразилію фаворитом. Це вже про щось говорить.

Навіть Луїс Енріке (прим. – коуч збірної Іспанії) про це згадував. Наші шанси підтвердить кожен тренер інших національних команд. Якщо футболісти добре підготуються, то Бразилія виграє знову», – сказав Роберто Карлос.

Лівий захисник за кар’єру тренера грав за Сан-Катано, Палмейрас, Інтер, Реал, Фенербахче, Корінтіанс і Анжі. За “селесао” йому вдалось забити 11 голів у 125 поєдинках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *