Андрій Шевченко побував на рідній Оболоні

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко під час візиту до Києва побував на Оболоні – його рідному районі. Від російської ракети постраждав шкільний стадіон, де він грав, а також сусідні будинки. Шевченко розповів, які почуття у нього викликає побачене, а також назвав геноцид дії російської армії.

Що я відчув? Спустошення. Як і в перші дні війни від початку — це було спустошення, незрозуміла ситуація, незрозуміло, як це могло статися. Зараз ми всі чудово розуміємо. Жорстокість російської армії, яку вони виявили в Ірпені, Бучі — це геноцид українського народу.

Бачив багато знімків зруйнованих будинків. Але наживо я цього не бачив, сьогодні я приїхав сюди вперше. Першою мені зателефонувала моя мама. Вона чула дуже сильний удар біля того місця, де вона мешкає. Було пошкоджено радіостанцію. Я намагався постійно спілкуватися. Це було тяжко», – сказав Шевченко.

Чи була новина, яка накрила мене? Дуже багато. Але мене все більше накрив після того, як звільнили Бучу, Гостомель і почали виходити факти тих звірячих дій російської армії. Згвалтування, вбивства — це, звичайно, просто шокувало весь світ“, — сказав Андрій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *